Menu

Menu

ForsideFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2019-2020Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U18 Unge: U19Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 3 HerrerVoksen: Serie 5Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2020-20215. Oversigt Voksenhold 2020-2021Børn: Forældre/barn (0-3 år)Børn: Spilopper (4-5 år)Børn: Spring/rytme piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme piger (3.-5. klasse)BØRN: Springdrenge (0. - 2. klasse)BØRN: Springdrenge (3. - 5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudVOKSEN: YOGAIdrætsgreneBadmintonFolkedansGå dig glad - efterår 2020HåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - efterår 2020PetanqueNRUI JulestævneStøtteafdelingenUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenInspirationskursus med Claus HechmannKrocketafdelingenOnline PræmiespilPetanqueafdelingenLøb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
NRUI
Foto:

NRUI's U15 piger til International fodboldturnering i Holland

Dagbog: 30. marts - 2. april (opdateres med dag 4)

Dagbog - U15 piger til International fodboldturnering i Holland: 

NRUI’s u15 piger er i disse dage til International fodboldturnering for ungdom i Oss, Holland: Top Oss Cup.

Det summer af fodbold i Oss hen over påsken, med omkring 150 hold fra fem forskellige nationaliteter.

Vi piger fra U15 holdet vil de næste par dage skrive en dagbog, så I kan få et indblik i vores tur til Holland.

 

Dag 1 - fredag d. 30/3 2018 Vi mødtes alle på Næsbjerg Stadion kl. 04:50. Derfra kørte bussen mod Holland. Vi kørte med tre andre danske hold i en dobbeltdækkerbus. De fleste sov fra morgenen af, da det var vildt tidligt. Senere var der gang i den med musik, spil, fællessang og godt humør. Vi havde fire stops undervejs. Tre af dem varede et kvarter og en lang på 45 min hvor nogle købte mad. Da vi langt om længe efter 13,5 time ankom til Oss, fik vi vores ting på plads og fik noget aftensmad. Derefter var der mulighed for at gøre hvad man følte for.

Hjemmeholdet FC Oss havde en vigtig hjemmekamp som nogle var inde og se mens andre spillede lidt boldt og slappede af. Ved en elleve tiden var folk klar til at sove. I morgen spiller vi vores første 3 kampe.

Skrevet af: Julie Ladegaard Thea Olesen Sille Friis Thilde Madsen

Dag 2 - lørdag d. 31/3 2018. Vi blev vækket klokken 7:30, så vi kunne nå at blive klar til kamp. Vi spiste morgenmad sammen, klædte om, og derefter gik vi afsted mod banerne. Første kamp spillede vi mod danske Sundby Boldklub, den tabte vi 1-0. Dagens 2. kamp var mod hollandske De Treffers, denne kamp vandt vi 3-0. Efter kampen var humøret højt og vi nød solen, imens vi gjorde klar til dagens sidste kamp og højdepunktet, da vi skulle spille vores 3. kamp på en stor stadion- FC Oss’ hjemmebane. Vi sluttede dagen af med en 2-1 sejr over danske GUG Boldklub. Vi gik derefter hjem i bad og spiste aftensmad. Resten af aften stod på hygge og afslapning. I morgen spiller vi igen 3 kampe.

Skrevet af: Julie Pedersen Emma Thorndahl Mia Schou

 

Dag 3 - Søndag d. 1/5 2018
I dag blev vi vækket klokken 07:00, da vi skulle spille vores første kamp kl 09:00. Vi fik morgenmad, pakket vores ting og tog derefter til dagens kampe. Første kamp vandt vi 3-0 mod det lokale hold, Oss. Anden kamp spillede vi 10:50 og vandt 1-0. Vi spillede mod Vejle og denne kamp var også den sidste puljekamp. Vi blev nr. 2 i vores pulje, og skulle spille i finalen mod det hold der blev nr. 1. Efter anden kamp havde vi en pause på ca. 2,5 time, hvor vi fik frokost og slappede af. Overrakt en medaljer for at deltage til stævnet.

Så skulle finalen spilles, og vi mødte Sundby, som vi tabte 1-0 til i puljekampen. Kampen var spændende, og da vi gik til halvleg, førte vi 2-0. Der blev ikke scoret mere i kampen, OG DERFOR VANDT VI!!!! Vi fik første pladsen i u15 pige rækken.
Under stævnet fik vi opbakning fra EfB u14 drenge og vi bakkede også op om dem i deres kampe.
Vi fik en fælles pokal til klubben, og vi er meget stolte over vores indsats.
Om aftnen gik vi ned på McDonald’s og fik en is, som Torben gav. Resten af aften har vi hygget med kortspil og fodbold med EfB drengene.

Skrevet af: Natasja, Amalie, Liva og Rikke.

 

Dag 4 - Mandag d. 2/5 2018
Vi blev vækket tidlig kl. 7:00, pakkede vores ting sammen og spiste morgenmad. Omkring kl. 8:40 kom bussen og vi kørte afsted, første korte pause var omkring 2 timer efter vi tog afsted. Så kørte vi videre og omkring kl. 13:00, holdte vi en pause på lidt under 2 timer, da der var meget kø på McDonald’s ????
Så afsted med os igen, vi kørte over grænsen til Danmark kl. 18 og kort efter det ind på en rasteplads for at læsse Odense U11 drenge af. Efter det kørte vi til Augustenborg, hvor U16 drengene blev sat af. Klokken lige nu er 19:00, og vi er på vej til Esbjerg for at læsse U14 drenge af. Vi forventer at være hjemme i Næsbjerg kl. 21:00, så højtalerne spiller et par timer endnu. Udover det har vi bare hygget os ekstremt meget, og haft det skide sjovt med masser af slik og hygge.
Tak fordi i har læst med på vores rejse til Holland, vi håber I har nydt vores lille rejsedagbog ????

Et STORT tak skal det også lyde til Radio og TV-Gården Tistrup
og Blåbjerg Huse for at have sponsoreret vores fede trøjer til turen

Se galleri nedenfor, bliver opdateret hver dag :-)

 

fredag 30 mar 2018 - Heidi Jensen