Menu

Menu

ForsideFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2018-2019Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 3 HerrerVoksen: Serie 5Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning Børn: Forældre/barnBørn: Krudtugler (5-6 år)Børn: Puslinge (3-4 år)Børn: Spring/rytme 1 (1.-2. klasse)Børn: Spring/rytme 2 (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVoksen: Effekt og PulsVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og EnergiVOKSEN: PilatesVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs FitnessVOKSEN: YOGAVoksen: You TurnIdrætsgreneBadmintonBobFolkedansGå dig glad - forår 2019HåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2019PetanqueNRUI JulestævneStøtteafdelingenUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingByfest billetter - Fest for de voksneFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenKrocketafdelingenLøb med NRUI - TilmeldingOnline PræmiespilPetanqueafdelingen- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusPræmiespilSports- og ByfestGalleriMedlems login
Foto:

Løb med NRUI

Løb med NRUI

Opdateret 24 april 2018 

Løb med NRUI tilbyder træning / hjælp til træning til alle interesserede.

 

Torsdage kl. 18.00 har vi fællestræning. Og lørdage kl. 10.00 har vi niveautilpasset træning indenfor de respektive løbehold. Vi mødes (med mindre andet er aftalt) ved klubhuset, Næsbjerg Idrætsanlæg.

 

Vi træner hele året rundt, dog afbrudt af ferie og helligdage.

 

Vi træner med udgangspunkt i DGI (Danske Gymnastik & Idrætsforeninger) & DAF (Dansk Atletik Forbund) "Løb med" koncept - dog tilpasset Næsbjerg's forhold. Programmerne er af, 13 ugers varighed, og er tilrettelagt efter at du motionerer yderligere 1 gang om ugen (Det er ikke nødvendigvis løb, men kan være alt lige fra en dejlig cykeltur, til en tur med hunden i det typiske vestjyske blæsevejr).

Næste opstart af nye hold vil være efter sommerferien (forventeligt uge 32) Indtil da løber vi og hygger os, alt imens vi holder formden ved lige :-)

 

Vi udbyder følgende to hold, med mulighed for justeringer når vi først kender jeres ambitioner og niveau:

Igangsætterne/Begynderholdet:
Igangsætterne er holdet for dig, der er nybegynder og skal i gang. Og ”i gang” skal tages bogstaveligt. Der er meget gang i starten, og så går vi gradvist over til mere løb. Du kan ikke være i for dårlig form til Igangsætterne, og træningen går ud på at hjælpe dig til at etablere en fast trænings rutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at gå, løbe og bevæge sig. I tillæg til gang- og løbetræningen laves forskellige øvelser, der gradvist bygger din krop op til at kunne klare lidt mere.

Begynderholdet er for begyndere, som i udgangspunktet kan løbe 5-10 min., hvis de løber stille og roligt. Træningen går ud på at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at løbe og bevæge sig. I tillæg laves forskellige øvelser, der styrker kroppen og er med til at gøre dig til en bedre løber. Begynderholdet tager over, der hvor Igangsætterne slutter.

5-kæmperne:
5-kæmperne er for begyndere og letøvede, som gerne vil løbe efter et mål: 5 km-distancen. Det er både for dig, der gerne vil træne efter at kunne løbe en 5 km’er og for dig, der gerne vil kunne løbe lidt hurtigere på 5 km. 5-kæmperne er for alle, der i udgangspunktet kan løbe 10 min. og har mod på lidt mere målrettet træning. (Dette hold vil der med garanti blive justeret på i forhold til hvad der står anført her - Så kan du allerede klare både 5 & 10 Km, så finder vi også sagtens noget der kan holde dig skarp!)

 

Da det sociale er en stor del af vores tilgang til træningen, vil vi bestræbe os på at afholde fællesarrangementer minimum 2 gange om året, såfremt der er opbakning til det.

 

I vinterhalvåret planlægger de nuværende løbere på at deltage i DGI Sydvestjysk Crossløbsserie (https://www.facebook.com/dgi.sv.crossloeb/?fref=ts) (Prisen for deltagelse i den fulde serie på 9 løb var i 2017/2018 Kr.: 295.-)

 

Kontingent: 300,- pr. år.

  

Instruktørerne er p.t.:

Leni Astrup (DGI & DAF uddannet løbetræner, speciale i begyndere)

Hans Holm Henriksen

Jens Frost Astrup

 

N.B: NRUI mangler en koordinator til gåture - Er det noget for dig, så hører vi hjertens gerne fra dig. Det kræver ikke andet af dig, end at du vil vise vejen, ruter af varierende længde har vi i forvejen. 

Jens Frost Astrup
Jens Frost Astrup

Tovholder & Træner
E-mail: jensfrostastrup@gmail.com
Tlf: 2380 9663
Medlem af:
Løb med NRUI

Leni Astrup
Leni Astrup

Tovholder & Træner
E-mail: leni.mbastrup@gmail.com
Tlf: 2298 2174
Medlem af:
Løb med NRUI

Hans Holm Henriksen
Hans Holm Henriksen

Træner
E-mail: hansholmhenriksen@hotmail.com
Tlf: 6060 4482
Medlem af:
Løb med NRUI