Menu

Menu

ForsideFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2019-2020Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U18 Unge: U19Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 3 HerrerVoksen: Serie 5Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2020-20215. Oversigt Voksenhold 2020-2021Børn: Forældre/barn (0-3 år)Børn: Spilopper (4-5 år)Børn: Spring/rytme piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme piger (3.-5. klasse)BØRN: Springdrenge (0. - 2. klasse)BØRN: Springdrenge (3. - 5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudVOKSEN: YOGAIdrætsgreneBadmintonFolkedansGå dig glad - efterår 2020HåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - efterår 2020PetanqueNRUI JulestævneStøtteafdelingenUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenInspirationskursus med Claus HechmannKrocketafdelingenOnline PræmiespilPetanqueafdelingenLøb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
Foto: Privat

Løb med NRUI

Løb med NRUI

Opdateret 19. juli 2020 

Løb med NRUI har følgende tilbud:

 

Begynderholdet (MAN & TORS)

Holdet er for dig der er Nybegynder og gerne vil i gang med at bevæge dig.

Vi går og løber i intervaller hver gang, tilpasset holdets niveau og går gradvist over til at løbe mere og mere.

Du kan ikke være i for dårlig form. Træningen planlægges til at hjælpe dig med at etablere en fast træningsrutine, forbrænde kalorier og finde glæden ved at gå, løbe og bevæge dig.

Udover løb og gang laves forskellige øvelser der styrker kroppen, så kroppen gradvist bygges op til at kunne klare mere og mere.

Der vil altid blive taget hensyn til eventuelle skader og lignende i træningen.

 

5-Kæmperne (TORS & LØR)

Holdet er for dig der er færdig med begynderholdet og/eller har erfaring med løb og gerne vil udvikles og udfordres i et socialt løbefællesskab.

5-kæmperne spænder over ca. 4-10 km — vi starter ved ca. 3 km og ender omkring de 10 km.

Udgangspunktet er det legende og varierede løb i flere tempi - med fartlege, stabilitet-, styrke-, koordinations- og balanceøvelser i træningen.

Du vil også lære lidt mere om løbeteknikker og det at forbedre løbeøkonomi og -stil gradvist. Desuden er der garanti for at træne lattermusklerne sammen med andre glade løbere.

Der vil altid blive taget hensyn til eventuelle skader og lignende i træningen

 

10-Kæmperne (TORS & LØR)

Vi tror nu på at vi har fundet vores DNA. Vi er holdet for dig der kan løbe, eller har ambitioner om at løbe 10 km, og som stadigt deltager i motionsløb på mellem 5km og opefter - fordi du også synes det er fedt at dele løbeoplevelser.

Vi bygger ovenpå læringen fra 5-kæmperne, og prøver at genfinde noget af den glæde vi alle sammen havde ved leg som børn ;-) Så hvis du kun er til landevejsløb i pace 5:30 - Så er vi ikke noget for dig!

Vi nyder at være sammen om de lange langsomme ture, og de korte hidsige intervaller. Vi former vores træningsplaner i fællesskab.

Lige for tiden træner vi meget biomotorik, koordination og løbeøkonomi, mens vi forsøger at indlære de 180 spm

 

Med udgangspunkt fra klubhuset (med mindre andet aftales) træner vi:

Mandag: 18-19

Torsdag: 18-19

Lørdag: 10-11

 

Kontingent: 350,- årligt. (200,- halvårligt)

  

Trænerne er:

Leni Astrup (DGI & DAF uddannet løbetræner, speciale i begyndere)

Dorthe Holm Henriksen (under uddannelse til DGI & DAF uddannet løbetræner)

Jens Frost Astrup (under uddannelse til DGI & DAF uddannet løbetræner)

Hans Holm Henriksen

Jens Frost Astrup
Jens Frost Astrup

Tovholder & Træner
jensfrostastrup@gmail.com
2380 9663
Medlem af:
Løb med NRUI

Dorthe Holm Henriksen
Dorthe Holm Henriksen

Træner
holmus50@hotmail.com
3161 4641
Medlem af:
Løb med NRUI

Leni Astrup
Leni Astrup

Træner
leni.mbastrup@gmail.com
2298 2174
Medlem af:
Løb med NRUI

Hans Holm Henriksen
Hans Holm Henriksen

Træner
hansholmhenriksen@hotmail.com
6060 4482
Medlem af:
Løb med NRUI