Menu

Menu

ForsideFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2021-2022Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U18 Unge: U19Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 2 HerrerVoksen: Serie 5Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2021-20225. Oversigt Voksenhold 2021-2022Børn: Forældre/barn (op til 4 år)Børn: Spilopper (4-5 år)Børn: Spring/rytme piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme piger (3.-5. klasse)BØRN: Springdrenge (0. - 2. klasse)BØRN: Springdrenge (3. - 5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudVoksen: Vakse Voksne til Landsstævne i Svendborg 2022VOKSEN: YOGAIdrætsgreneBadmintonFloorballFolkedansGå dig glad - forår 2021HåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2021PetanqueNRUI JulestævneStøtteafdelingenUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFloorball tilmeldingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenInspirationskursus med Claus HechmannKrocketafdelingenOnline PræmiespilOrdinær online generalforsamling 2021PetanqueafdelingenLøb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login

Anlægsudvalget

Årets gang i anlægsudvalget.

 

 Anlægsudvalget i 2019

Så er der gået endnu et år, og vi har da også fået lavet en del. Året startede med at Borgerforeningen fik bevilget penge fra de nye vindmøller, og de blev bl.a. brugt på stadion til indkøb af 9 bænke og anlæg af en fitnesbane til fri afbenyttelse. Det blev så vores opgave at flytte 2 volleyboldbaner som var i vejen, og sætte de 9 bænke op omkring opvisningsbanen og banen i ringen. Der blev penge til også at udskifte plankerne på den lange bænk foran tribunen.

Vi har i samarbejde med skolen fået til opgave at vedligeholde motionsstien som ligger rundt om stadion. Skolen stiller traktor til rådighed, og vi bidrager med arbejdskraft.

I den forbindelse har skolen også leveret et læs stenmel, som vi har lagt ud på stien ud mod Troesmosevej hvor der var meget vand, Det gjorde vi med god hjælp fra Bent og hans læssemaskine.

Vi har fået afsluttet malerarbejdet på vores containere, og vi har repareret fodhegnet ved P pladsen.

Her i efteråret har vi indrettet det gamle billethus med ny beklædning og sat hylder op, lavet lys og varme så fodboldafdelingen kan bruge det til rekvisitter, da de har pladsmangel.

I år fik vi også et juletræ sat op ved cafeteriet som blev sponseret af Lonnie, det så hyggeligt ud.

Derudover har vi jo vores normale vedligehold, som kommer igen år efter år, det bliver aldrig kedeligt.

Mvh. Verner, Eske, Per, Villy, Børge, Frode, Finn og Bjarne.

 

Årsberetning 2018 Årsberetning 2017 Årsberetning 2015 og 2016

 

 

Bjarne Hansen
Bjarne Hansen

Tovholder
skonagervej10@bbsyd.dk
2023 8186
Medlem af:
Anlægsudvalget

Verner Jessen
Verner Jessen

v.jessen@turbopost.dk
7526 7009
Medlem af:
Anlægsudvalget

Eske Lauridsen
Eske Lauridsen

eskeborg@os.dk
Medlem af:
Anlægsudvalget

Per Lauridsen
Per Lauridsen

per.lauridsen@icloud.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Villy Kjeldsen
Villy Kjeldsen

d.v.kjeldsen@outlook.dk
5168 1858
Medlem af:
Anlægsudvalget

Frode Petersen
Frode Petersen

frodeprivat@gmail.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Børge Jessen
Børge Jessen

skoleparken33@hotmail.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Finn Hansen
Finn Hansen

finn.mogens@hansen.mail.dk
Medlem af:
Anlægsudvalget