Menu

Menu

ForsideIdrætsgreneBadmintonFloorballFolkedansGå dig glad - forår 2023HåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2023PetanqueFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2021-2022Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U18 Unge: U19Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 2 HerrerVoksen: Serie 4Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2022-20235. Oversigt Voksenhold 2022-2023Børn: Forældre/barn (op til 4 år)Børn: Spilopper (4-6 år)Børn: Spring/rytme drenge og piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme drenge og piger (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingBrunch i Næsbjerghus for NRUI FrivilligeByfestløbet 2022, torsdag 1. september 2022Floorball tilmeldingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenInspirationskursus med Claus HechmannKrocketafdelingenOnline PræmiespilOrdinær online generalforsamling 2021PadeltennisPetanqueafdelingenTeltfest lørdag 3. september 2022testtilmeldLøb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
NRUI
Foto:

Ringkøbing henter midtforsvarer 19 årige Nikolaj Pape i Esbjerg

Godt gået Nikolaj Pape Sørensen

RINGKØBING HENTER MIDTERFORSVAR I ESBJERG:


I mandags dukkede et ny ansigt op i Ringkøbing-truppen, da den 19-årige Nikolaj Pape Sørensen ville prøve sig an i klubben, og det har været så succesfuldt, at han sammen med Ringkøbing IF er blevet enig om at spille foråret i klubben.

 
Nikolaj Pape Sørensen er midterforsvar og har spillet i Esbjerg fB, hvor han primært har figureret på holdets Danmarksserie-mandskab, og Ringkøbings cheftræner Nicolai Wael er glad for at have fået den centrale forsvarsspiller ind i folden.

 
”Nikolaj er en stor, stærk midterstopper, som har vist sig godt frem til træning. Jeg har et godt kendskab til ham fra Danmarksserien, hvor jeg har set ham spille en masse kampe, da Esbjergs kampe ofte var med vores kommende modstandere i sidste sæson. Nikolaj er fin på bolden og skiller sig godt af med den. Han kommer fra et godt elitemiljø i Esbjerg, og på trods af sin unge alder har han allerede spillet mange seniorkampe, hvilket er et stort plus,” fortæller Nicolai Wael.

 
Den nye Ringkøbing-spiller glæder sig også over skiftet og ser frem mod et spændende forår.

 
”Grunden til mit skifte er at få nye udfordringer og på den måde udvikle mig endnu mere, og det er jeg helt sikker på, at jeg kan i Ringkøbing IF. Niveauet er meget højt både til træning og i turneringen. Jeg er super glad for skiftet, og jeg håber på et godt forår med nogle gode resultater,” siger Nikolaj Pape Sørensen.

fredag 16 mar 2018 - Heidi Jensen
Vist: 1093 gange