Menu

Menu

ForsideFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2019-2020Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U18 Unge: U19Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 3 HerrerVoksen: Serie 5Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2020-20215. Oversigt Voksenhold 2020-2021Børn: Forældre/barn (0-3 år)Børn: Spilopper (4-5 år)Børn: Spring/rytme piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme piger (3.-5. klasse)BØRN: Springdrenge (0. - 2. klasse)BØRN: Springdrenge (3. - 5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudVOKSEN: YOGAIdrætsgreneBadmintonFolkedansGå dig glad - forår 2021HåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2021PetanqueNRUI JulestævneStøtteafdelingenUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenInspirationskursus med Claus HechmannKrocketafdelingenOnline PræmiespilOrdinær online generalforsamling 2021PetanqueafdelingenLøb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
NRUI
Foto:

Leder og Idrætsprisen 2016

Givet ved Næsbjergs RUI's lokale gymnastikopvisning 2017

Uddeling af priser 2016

 

NRUI's Lederpris:

Prismodtageren er denne gang ikke en enkelt person men en gruppe af personer. Personerne har forskellig alder, men sammen kan de få rigtig mange ting til at gå op i en højere enhed. Personerne er at finde på alle niveauer i foreningen. Specielt en idrætsgren banker deres hjerter ekstra for - nemlig fodbolden.

 

Modtagere af NRUI's lederpris 2016 er Familien Schultz fra Agervig.

I er bare en helt igennem aktiv familie. I er aktive som spillere, som træner/leder, som holdleder i fodboldudvalget og i NRUI's bestyrelse og derud over giver I gerne en hånd med, hvor der er brug for hjælp som f.eks. kage bagere, vagtovernatninger ved stævner i Helle Hallen, springer til når der ikke kan stilles hold eller der mangler en målmand.

I er simpelthen primus motor i fodboldafdelingen både på pige siden og på drenge siden. I bruger mange timer på idrætsanlægget hver uge. I vinterhalvåret er I også at finde i Helle Hallen hver fredag, hvor det er inde fodbold der er på programmet. Før da I havde "Schulle-bussen", kørte du Tina gerne rundt efter de lokale børn, så de kunne komme til fodbold træning i Helle Hallen.

Uden Jer kunne NRUI heller ikke afvikle DBU's fodboldskole, hvor I jo bruger en hel uge af sommerferien på at give ca. 100 børn en kanon fodboldoplevelse.

Sommeren er også lig med Vildbjerg Cup. Her bruger I også gerne meget tid. Det har mange børn og forældre i Næsbjerg/Rousthøje haft stor glæde af.

I er også drivkraften bag udenlands ture for både pige- og drengespillere.

Juleferien springer I også over. For Jer er juleferie nemlig lig med NRUI's Julestævne i Helle Hallen. Her er I også aktive alle mand. December står på planlægning af stævnet. I juledagene bruger I ca. 60-70 timer - og hør nu godt efter - for det er ikke tilsammen de bruger 60-70 timer - nej, det er da pr. mand. Det har de altså gjort i 10 år.

Tina og Jens Christian. Jeres børn er vokset op på idrætsanlæg og i idrætshaller, men hvor har I bare givet dem noget helt unikt med i bagagen. Idrætsoplevelser, sammenhold og evnen til at yde og give gode oplevelser videre til andre.

For alle i Jeres familie er frivilligt arbejde bare helt naturligt.

I er sande ildsjæle, og I fortjener om nogen denne pris.

Tillykke med prisen.

 

 

NRUI's Idrætspris:

Modtageren har været frivillig i NRUI i en del år efterhånden. Personen er alsidig og har bidraget med mange forskellige opgaver. Modtageren af denne pris er ikke selv så synlig, men det vedkommende foretager sig bliver synligt for mange og har stor betydning for foreningen udadtil.

 

Modtageren af NRUI's Idrætspris 2016 er Heidi Jensen.

Du startede med at være aktiv i arrangementsudvalget med planlægningen af Sports- og byfesten.

I 2008 kom du med i gymnastik udvalget som ansvarlig for PR.

Du beskrives som behagelig at arbejde sammen med, du er hjælpsom, rummelig, du behandler alle du omgås lige, og du er meget ydmyg. Du er ikke en der bruger store armbevægelser hverken om dig selv, eller det du udretter.

Men du udretter store ting. Du er en arbejdsbi. Du er altid på forkant med opgaverne. Du er opsøgende, men uden at være påtrængende. Du er på pletten med kameraet, så der altid er friske billeder til NRUI bladet, til Facebook, til hjemmesiden, eller hvor det nu hører sig til. Du får hurtigt de opgaver fra hånden, som du påtager dig.

Du har været forgangskvinde for at NRUI bladet blev opdateret med billeder, korrekte adresser og tlf. nr.

I efteråret var du med til at få den nye hjemmeside op at køre. Et rigtigt flot stykke arbejde. Du pusler nu med at få gymnastikafdelingen gjort klar til at bruge Conventus - NRUI's nye betalingsdel.

Du har en god fornemmelse af folk, og tit har du haft gode forslag til nye trænere og udvalgsmedlemmer. Du er ikke bange for at spørge nogen, om de vil være med.

Det samme gælder når du finder aktive medlemmer til f.eks. crossfit holdet.

Med dit stille og rolige væsen har du bidraget med væsentlig tiltage til foreningen.

Du er en værdig modtager af idrætsprisen.

Tillykke med prisen.

torsdag 30 mar 2017 - Heidi Jensen