Menu

Menu

ForsideFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalgBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 3 HerrerVoksen: Serie 5Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning lørdag d. 25.03.2017 Børn: Forældre/barnBørn: Krudtugler (5-6 år)Børn: Puslinge (3-4 år)Børn: Spring/rytme 1 (1.-2. klasse)Børn: Spring/rytme 2 (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og EnergiVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikIdrætsgreneBadmintonBobFolkedansHåndboldKrocketLøb med NRUIPetanqueNRUI JulestævneStøtteafdelingenUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenKrocketafdelingenLøb med NRUI - TilmeldingOnline PræmiespilPetanqueafdelingen- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusPræmiespilSports- og ByfestGalleriMedlems login

Anlægsudvalget

Anlægsudvalget sørger for, at alt på og omkring det samlede idrætsanlæg er i orden og velfungerende. Det er en stor og vigtig opgave for NRUI, at både gæster og egne medlemmer føler sig velkommen på idrætsanlægget.

Tovholder Verner Jessen bringer her nyt fra Anlægsudvalget:

Hvad er et anlægsudvalg, og hvad foretager de sig?

For flere år siden fremkom der tanke om et Anlægsudvalg, som fik til opgave at sørge for, at der så godt ud på NRUI’s idrætsanlæg, og at området blev vedligeholdt og renholdt.

Vi har i 2015 fået en ny bestyrelse i NRUI, som så, at en af de opgaver, der skulle tages fat på, var, at der skulle se godt ud på idrætsanlægget, og der indkaldtes til en orientering om de planer, der var, for at højne indsatsen for at gøre det mere iøjnefaldende, og for at skabe mere hygge og interesse i at besøge Næsbjerg Idrætsanlæg.

Der blev nedsat et udvalg på 5 personer, som fik frie hænder til at udføre de opgaver, som føltes påkrævet.

Og hvad har vi så arbejdet med i sommerens løb?

Vi er af den opfattelse, at når man ankommer til idrætsanlægget, så skal det se indbydende ud, og derfor er der taget fat på, at parkeringspladsen bliver renholdt, samt at der er rent ud til vejen, og der bliver revet på parkeringspladsen.

Stakittet ved kiosken/klubhuset er blevet malet sammen med en del borde og bænke.

Der er blevet lagt fliser for enden af tribunen samt 3 platforme ved 8 m banerne.

Der er fældet (beskåret) træer, så de ikke hænger ind over tribunen, der er vasket reklameskilte, der bliver fejet på tribunen hver 14. dag og tømt affald efter behov. Vi har fået anskaffet en græstrimmer, da alt græs under rækværket er noget, vi selv skal sørge for bliver klippet.

Ringbanen havde vi store overvejelser om, hvad vi skulle gøre ved. Mange stolper var i forfald og trængte til en reparation. Vi blev enige om at fjerne ringens øvre del og skære bommen op i stolper og dermed udskifte alle dårlige betonstolper på den øvrige bane. 35 stolper blev udskiftet. Samtidig tog vi fat på at male gelænderet rundt om banen samt tribunen ved ringbanen. Et større stykke arbejde, men vi synes, det er lykkedes ganske godt.

Vi har malet skurvognen, som danner indgang ned til ringbanen. Den er malet i NRUI’s farver, og vi synes, den er med til at tegne en pæn indgang til Ringbanen.

Alt i alt synes vi, det ser ganske godt ud på Næsbjerg Idrætsanlæg, men hvis der er nogen, som har idéer til opgaver, som kan udføres, lytter vi gerne til forslag.

Vi har tanke for i 2017, at bænkene på tribunen skal males, og at der skal repareres på det tømmer (evt. udskifte det med nyt), som reklameskiltene sidder på, - og så ellers alm. vedligehold.


På udvalgets vegne

Verner Jessen

 

Bjarne Hansen
Bjarne Hansen

Tovholder
E-mail: skonagervej10@bbsyd.dk
Tlf: 2023 8186
Medlem af:
Anlægsudvalget

Verner Jessen
Verner Jessen

E-mail: v.jessen@turbopost.dk
Tlf: 7526 7009
Medlem af:
Anlægsudvalget

Eske Lauridsen
Eske Lauridsen

E-mail: eskeborg@os.dk
Medlem af:
Anlægsudvalget

Per Lauridsen
Per Lauridsen

E-mail: per.lauridsen@icloud.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Villy Kjeldsen
Villy Kjeldsen

E-mail: d.v.kjeldsen@outlook.dk
Tlf: 5168 1858
Medlem af:
Anlægsudvalget

Frode Petersen
Frode Petersen

E-mail: frodeprivat@gmail.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Børge Jessen
Børge Jessen

E-mail: skoleparken33@hotmail.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Finn Hansen
Finn Hansen

E-mail: finn.mogens@hansen.mail.dk
Medlem af:
Anlægsudvalget