Menu

Menu

ForsideFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2018-2019Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Voksen: Serie 2 DamerVoksen: Serie 2 HerrerVoksen: Serie 5Voksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning lørdag d. 24.03.2018 Børn: Forældre/barnBørn: Krudtugler (5-6 år)Børn: Puslinge (3-4 år)Børn: Spring/rytme 1 (1.-2. klasse)Børn: Spring/rytme 2 (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVoksen: Effekt og PulsVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og EnergiVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs FitnessVOKSEN: YOGAIdrætsgreneBadmintonBobFolkedansGå dig glad med NRUI - Efterår 2018HåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - efterår 2018PetanqueNRUI JulestævneStøtteafdelingenUdvalgAnlægsudvalgBankoudvalgetOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingByfest billetter - Fest for de voksneFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenKrocketafdelingenLøb med NRUI - TilmeldingOnline PræmiespilPetanqueafdelingen- Om osBestyrelsenKlub FrivilligKlubhusPræmiespilSports- og ByfestGalleriMedlems login

Anlægsudvalget

Årets gang i anlægsudvalget.

 

2017 blev et aktivt år i NRUI´s anlægsudvalg.

Vi er en lille flok som mødes en gang om måneden, hvor vi får en kop kaffe i krocket-huset mens vi snakker om, hvad vi skal lave af opgaver på anlægget. De fleste opgaver udspringer af ønsker fra andre medlemmer i foreningen.

 

Første opgave var at sætte den store sten op ved indkørslen til parkeringspladsen på en sokkel af pigsten (Stenen er skænket af Jørgen Bruun).

Derefter har vi sat fodhegn op omkring hoppepuden, gyngerne og sandkassen.

 

Vi har skiftet alle plader til bandereklamer på opvisningsbanen og opsat en låge ved parkeringspladsen til Hovedgaden. På tribunen har vi lavet et lille butiksareal.

 

Sammen med spejderne har vi fældet de store fyrretræer ved parkeringspladsen samtidig med at vi har tyndet ud i de resterende træer og buske, alt for at give en pænere oversigt over stadion fra vejen.

 

Vi har også rejst en lysmast mellem skolen og træningsbanen og vi har skiftet taget på petanque huset.

 

Vi har sat film på vinduerne i det gamle billethus. Repareret og malet de gamle borde bænkesæt, lavet udluftning i en af containeren ved skolen pga. kondens og repareret udskiftningsbokse.

 

Skolen har dekoreret nogle plader, som vi har sat op på containerne, og vi har sat trådhegn op i samarbejde med skolen ved P. pladsen ved Troesmosevej.

 

Til sidst vil jeg også nævne de faste rutiner med fodboldnet, slåning af græs under alle rækværk, fejning af fliser og tribune og beskæring af træer og buske.

 

Vi har også opgaver i 2018, men er der nogen, som har gode ideer til forbedringer

vil vi meget gerne høre fra dem.

 

Mvh. Anlægsudvalget

 

Bjarne

 

Årsberetning 2015 og 2016

 

 

Bjarne Hansen
Bjarne Hansen

Tovholder
E-mail: skonagervej10@bbsyd.dk
Tlf: 2023 8186
Medlem af:
Anlægsudvalget

Verner Jessen
Verner Jessen

E-mail: v.jessen@turbopost.dk
Tlf: 7526 7009
Medlem af:
Anlægsudvalget

Eske Lauridsen
Eske Lauridsen

E-mail: eskeborg@os.dk
Medlem af:
Anlægsudvalget

Per Lauridsen
Per Lauridsen

E-mail: per.lauridsen@icloud.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Villy Kjeldsen
Villy Kjeldsen

E-mail: d.v.kjeldsen@outlook.dk
Tlf: 5168 1858
Medlem af:
Anlægsudvalget

Frode Petersen
Frode Petersen

E-mail: frodeprivat@gmail.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Børge Jessen
Børge Jessen

E-mail: skoleparken33@hotmail.com
Medlem af:
Anlægsudvalget

Finn Hansen
Finn Hansen

E-mail: finn.mogens@hansen.mail.dk
Medlem af:
Anlægsudvalget