Menu

Menu

ForsideIdrætsgreneBadmintonFloorballFolkedansGå dig gladHåndboldKrocketLøb med NRUIMotion under åben himmel - forår 2023PADEL TENNISPetanqueFodbold1. FODBOLD INFO2. Fodbold udvalg3. FODBOLDSKOLEBørn: Små fødder / U6Børn: U06 Børn: U07 Børn: U08 Børn: U09Børn: U10Børn: U11 Børn: U12Børn: U13Indendørs fodbold 2023-2024Kunstbane-tider sæsonen 2023/2024Unge: U14UNGE: U15Unge: U16Unge: U17Unge: U19Voksen: 7 mands fodbold damerVoksen: Serie 1 DamerVoksen: Serie 4 HerrerVoksen:VeteranerGymnastik1. Gymnastik info2. Gymnastikudvalg3. Program gymnastikopvisning 4. Oversigt Børnehold 2023-20245. Oversigt Voksenhold 2023-2024Børn: Forældre/barn (op til 4 år)Børn: Spilopper (4-6 år)Børn: Spring/rytme drenge og piger (0.-2. klasse)Børn: Spring/rytme drenge og piger (3.-5. klasse)Børn/unge: Juniormix (6. klasse og op)Voksen: CrossGYMVOKSEN: CrossGym - SommerVOKSEN: FITNESS PAKKE (FLERE HOLD)Voksen: Glad motion for vakse voksneVoksen: Kost og Energi - Ingen hold pt.VOKSEN: Mindfull i naturenVOKSEN: PilatesVoksen: Puls og styrkeVoksen: SeniorgymnastikVOKSEN: Udendørs Fitness - kun forårs tilbudUdvalgAnlægsudvalgOpkridtningOnline tilmeldingBadmintonafdelingenBrugervejledning online betalingFloorball tilmeldingFodboldafdelingenFolkedans tilmeldingGymnastikafdelingenKrocketafdelingenPadeltennisPetanqueafdelingenTeltfest lørdag 2. september 2023Løb med NRUI - Tilmelding- Om osBestyrelsenKlubhusMødereferaterSports- og ByfestGalleriMedlems login
NRUI
Foto:

Bente Callesen fik NRUI's Idrætspris i år

Stort tillykke med prisen!

Bente har været en del af NRUI i rigtig mange år. Hun har stået i træner - leder rollen for mange hold,  med sin helt fantastiske positive sind,  og evnen til at motivere alle deltagere.

Bente har år tilbage været med til at starte crossfit op, et nyt og spændende tiltag for klubben, som mange af foreningens medlemmer har haft stor glæde af og stadig har.

Bente har med stor lyst udviklet og uddannet sig på forskellige kurser, og det seneste tiltag er “kost og energi” Et område hun virkelig brænder for, hun vil gerne det bedste for hendes deltagere, hun vil lære dem selv at navigere i hvad der er godt for dem, og derved lære dem hvordan de selv kan blive herre i egen krop,  og gi dem lysten til at vælge et aktivt og sundt liv til. Hun vil at de selv skal lære at tage valget til at leve sundt, sjovt og positivt. Hun roser og opmuntre deltagerne til at gøre det de kan mærke er godt for dem, selv små skridt, kan være store skridt i retning mod en sundere, sjovere, mere aktiv og positiv liv og tankegang.

Bente brænder meget for det, nyder meget at følge hendes deltagere og se og høre fra dem hvad netop de får og har fået ud af at deltage.

Bente gør en forskel og er et godt forbillede med hendes meget positive sind, som i den grad smitter af på os alle sammen omkring hende.

Bente har i mange år, og af flere omgange været ind over forskellige udvalgsposter i gymnastik afdelingen, klubhuset og bankoudvalget.

Vi går aldrig fejl, når vi spørger Bente til råds, hun råder både over en stor menneskelig og forenings erfaring, hun står altid klar !

Vi synes at Bente i stor grad er kandidat til årets leder og idræts pris efter mange års frivillig arbejde og nye tiltag for vores klub.

lørdag 24 mar 2018 - Heidi Jensen
Vist: 1332 gange